23 juni 2016
19:30

Carlstad FC

Referat: Olsäters SK - Carlstad FC

Carlstad FC förlorade sista matchen för vårsäsongen med 4-2 i en match som kunde gått lite hur som hellst. Carlstad FC hade många försvarspelare borta av olika anledningar, så vi fick laborera lite i elvan jämfört med tidigare macher. Vi hade enbart dom tunga gubbarna Coach Crull och Ordförande Alu (comeback!) på bänken också, så offensivt sätt fanns det inte så mycket att laborera med.

Vi inledde matchen skakigt, och hittade inte linjerna i försvarsspelet. Olsäter inledde snabbt med att göra 1-0. Vi jobbade oss in i matchen, tog över spelet och vände till 2-1 genom mål av Jocke och Joel. i slutet av halvleken åkte vi på en oturlig straff för hands, och Olsäter gjorde 2-2.

Vi gick ut i andra med självförtroende men åkte på en superbillig straff direkt i inledninen. Alexander nöp dock den straffen och känslan var positiv. Vi hamnade dock i en sämre period och åkte på två snabba mål till 4-2. Sista halvtimmen skapade vi flera chanser till reducering, men det var tydligt att detta var en match där bollen inte studsade vår väg.

Olsäter och Norrstrand 2 ligger nu på listan över lag vi skall ha revansch mot i höst, alla dar i veckan. Nu tar vi sommarlov.